DE VANTAGE ALUMINIUM

Als fabrikanten van kunstofkozijnen en deuren zijn we er trots op geassocieerd te zijn met Vantage-producten, het toonaangevende merk binnen de Nederlandse raamindustrie.

Het Vantage-assortiment van kunstofkozijnen en deuren voor woningen is de favoriete keuze van architecten en bouwontwerpers geworden met innovatieve prestaties en ontwerpkenmerken die uitstekende resultaten opleveren in de woningbouw en architectonische woningbouw. Architecten en bouwers bevelen kunstofkozijnen en deuren aan vanwege hun sterkte, duurzaamheid en blijvende waarde. Ze bieden veelzijdigheid in ontwerp en functie en kunnen op unieke wijze worden geconfigureerd in grote combinaties om het uitzicht te maximaliseren en de levensstijl te verbeteren.

Van oudsher een op maat gemaakt product gericht op de luxe residentiƫle markt, was het Vantage-product alleen verkrijgbaar via een netwerk van erkende fabrikanten. Nu kunt u dit kwaliteitsproduct voor het eerst online kopen.

Kies uit 4 geweldige poedercoating-afwerkingen en selecteer uw keuze uit helder, getint of obscuur glas. Bij Online Windows kunt u uw bestelling binnen enkele minuten in behandeling nemen.

directkozijnen.com