E-MAILMARKETING WORDT VERBETERD MET DE HULP VAN GEANIMEERDE VIDEO’S

Onderschat de kracht van e-mailmarketing niet: het zal zeker meer verkeer naar uw site leiden als u het op de juiste manier gebruikt. De relevantie van dit feit wordt zelfs versterkt met deze prachtige gegevens: het opnemen van een fantastisch uitziende geanimeerde video zal het verkeer met bijna 50% verhogen, met als bijkomend voordeel dat het de rest van uw marketingapparatuur verbetert.

En blijf bij me voor dit andere juweeltje: de loutere toevoeging van het woord ‘video’ in een e-mailonderwerp verhoogt de klikfrequenties met bijna 65%! Al deze triomfen kunnen worden bereikt door deze tips te volgen: plaats uw video aan het einde van uw e-mails, naast uw handtekening; maak een YouTube-kanaal voor uw bedrijf, voeg regelmatig een video toe en sluit deze in op elk mogelijk deel van uw website.

We raden je ook ten zeerste aan om een ​​video te maken die het verhaal van je bedrijf op een korte, duidelijke en leuke manier vertelt. Deze generieke video doet je afvragen wanneer je je bedrijf voorstelt aan iedereen die kijkt! Als je plannen hebt om een ​​levendige video over je bedrijf te maken, kan Channelorange, dat voornamelijk een Nederlands bedrijf is, de ideale keuze voor je zijn. Ze hebben al een echt perfect schilderij bereikt, zeker als een van mijn campagnes.

Video is geweldig om te leren en gemakkelijk inhoud te consumeren. Adverteerders strijden altijd om de aandacht van de hedendaagse consument. Dit maakt consumenten lui om diep in diensten te graven of lange beschrijvingen te lezen. De meeste consumenten willen een product gewoon in actie zien om te weten hoe het hun probleem zal oplossen. Er is geen medium dat dit op een betere manier kan doen dan geanimeerde video’s.

animatie laten maken kosten