FACEMASKETTEN

Glazen zitten recht tegen je gezicht aan, dus het is belangrijk om ze vaak te reinigen en te desinfecteren. Bacteriën kunnen van het oppervlak naar uw ogen, neus of mond gaan en u ziek maken. Om uw bril te ontsmetten, wast u hem met warm, zeepachtig water en laat u hem ten minste één keer per dag aan de lucht drogen, of nadat u in het openbaar bent geweest.

Voeg een druppel van uw favoriete etherische olie toe aan uw mondkapje om uw humeur en uw energieniveau de hele dag door te verhogen. (Lavendel, pepermunt en eucalyptusolie zijn geweldige opties).

Leidt het dragen van uw mondkapje tot pijn of gevoeligheid achter uw oren? In plaats van de lussen achter je oren vast te zetten, haak je ze samen met een paperclip rond de achterkant van je hoofd. Of u kunt een knoopje naaien aan elke kant van een hoed of hoofdband en daar de lussen aan vasthaken!

Wist u dat u een snel en gemakkelijk gezichtsmondkapje kunt maken met alleen een bandana en een paar haarbandjes? Het enige wat je hoeft te doen is de bandana op te vouwen (je kunt zelfs een koffiefilter naar binnen steken voor extra bescherming) en de haarbandjes rond je oren vast te zetten. Briljant!

medisch mondkapje

https://dgmondmaskers.nl/