HET JUISTE GLAS KIEZEN VOOR UW PROJECTEN

Tegenwoordig hebben verbeteringen in de glasverwerkingstechnologie het mogelijk gemaakt om specifieke en effectieve oplossingen te bieden voor een breed scala aan architecturale projecten. Er zijn zelfs zoveel opties beschikbaar dat het bijna nodig is om verschillende producten en hun eigenschappen te onderzoeken, en hoe dit bijvoorbeeld de ramen en deuren die u ontwerpt, zal beïnvloeden.

Welke variabelen moeten worden overwogen – en geprioriteerd – bij het kiezen van het glas dat in een project wordt gebruikt? Hoe kan esthetiek samenvallen met functie en efficiëntie? We spraken met de experts van Cristales Dialum om ons te verdiepen in de complexe wereld van glas en om beter te begrijpen hoe en waarom u het beste type glas voor uw projecten kunt kiezen en om de beste resultaten voor uw klanten te garanderen.

Glaspanelen worden normaal gesproken verkocht in een standaardmaat van 2,5 x 3,6 meter. Vanaf deze maat wordt het glas gesneden om aan de specifieke behoeften van een project te voldoen. Het glas kan eenvoudig en kleurloos zijn of elementen bevatten die hun thermische, visuele en akoestische eigenschappen verbeteren, evenals vele andere.

https://wingman-montage.nl/