WAT U MOET WETEN OVER RESTAURANTMENU’S

Het ideale restaurantmenu biedt een balans tussen unieke gerechten en oude favorieten. Overweeg de eenvoudige burger. Je kunt het in klassieke vorm aanbieden – puur of met Amerikaanse kaas. U kunt ook een unieke versie aanbieden, een die past bij het thema van uw restaurant, zoals de burger met guacamole en pepper jack cheese in een Mexicaans restaurant.

Maar hoe u uw gerechten in print presenteert, kan net zo belangrijk zijn als wat uw server aan de tafels van uw klanten bezorgt. Ze moeten dat geweldige gerecht op je menu vinden voordat ze ervan kunnen genieten. Een geweldig restaurantmenu is niet alleen een lijst met gerechten die u aanbiedt. Het zou een verkoopinstrument moeten zijn.

Afhankelijk van de grootte van de stad of het dorp waarin u zich bevindt, kan de keuze van de klant neerkomen op uw plaats in een hoek van het blok en een ander etablissement slechts twee blokken verderop. Acht van de tien gasten kiezen een restaurant binnen 10 minuten van huis, dus een goede vuistregel is om te weten wat andere restaurants binnen 10 minuten van je deur doen.

1714 schiedam